برنامه های اجرا شده در سال ۹۲

۲۹ دی ۱۳۹۴ | ۱۳:۱۶ اطلاعیه ها
عملکرد مدیریت همکاریهای علمی و بین المللی در سال ۹۲

1.      تمهید مقدمات برگزاری هشت همایش ملی ، منطقه ای و بین المللی در دانشگاه تبریز.

2.      انجام اقدامات لازمه ، پیگیری و پاسخگوئی به 410 مورد درخواست داخل و خارج از کشور.

3.      انعقاد 21 مورد تفاهم نامه جدید همکاری با دانشگاههای خارجی و افزایش آن به 71 فقـره.

4.      برگزاری 11 مورد آزمون تافل اینترنتی بین المللی iBT بصورت مشترک با مرکز فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای دانشگاه.

5.      صدور 117 گواهی تأئیدیه تحصیلی گواهی اشتغال به تحصیل و گواهی اشتغال به کار برای اعضاء هیات علمی به زبان انگلیسی.

6.      رایزنی با مسئولین دانشگاههای آسیای مرکزی، قفقاز، خاور میانه جهت برگزاری نشست روسای 70 دانشگاه عضو اتحادیه دانشگاههای قفقاز و ماوراء KUNIB.

7.      پیشنهاد عقد قرار داد خواهر خواندگی دانشگاه تبریز با چهار دانشگاه ممتاز کشور آلمان به وزارت متبوع و موسسه خدمات تبادلات دانشگاهی کشور آلمان DAAD.

8.      تمهیـد مقدمات اعزام جناب آقای دکتر پـور محمدی ریاست محترم دانشگاه و معاونت محترم پژوهش و فناوری دانشگاه جهت شرکت در اجلاس سالانه اتحادیه دانشگاههای بین المللی IUC.

9.      تمهید مقدمات اعزام جناب آقای دکتر پور محمدی ریاست محترم دانشگاه و معاونت محترم پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه جهت شرکت در چهارمین کنگره سالانه اتحادیه دانشگاههای منطقه قفقاز KUNIB.

10. شرکت در جلسات وزارتی ، برگزاری جلسه توجیهی در دانشگاه و پیشنهاد سه پروژه آموزشی بین المللی بین دانشگاهی اعضاء محترم هیات علمی دانشگاه در قالب طرح های آیسد  ICED به وزارت متبوع.

11. شرکت در جلسات وزارتی ، برگزاری جلسات توجیهی در دانشگاه و پیشنهاد نه پـروژه تحقیقاتی بین المللی بین دانشگاهی اعضاء محترم هیـات علمی دانشـگاه در قالب طرح های ایـکارد  ICARD به وزارت متبوع .

12. برگزاری موفق جشنواره بین المللی فرهنگی و ادبی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاههای منطقه قفقاز KUNIB به مناسبت یکصد و هشتمین سالگرد استاد شهریارتحت نظارت معاونت محترم پژوهش و فناوری و معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه.

13. تصویب و تمهید مقدمات اعزام 12 نفر از اعضای محترم هیات علمی دانشگاه جهت شرکت در کارگاههای آموزشی، ایراد سخنرانی تخصصی، شرکت در دوره تحقیقاتی کوتاه مدت به کشورهای مختلف.

14. تمهید مقدمات و تصویب برگزاری کارگاههای آموزشی با عناوین " کد رفتار بین المللی و تشریفات " و اصول و فنون مذاکره " برای مدیران ، اعضای هیات علمی ، و کارشناسان در دانشگاه تبریز.

15. انجام امور مربوط به دانشجویان خارجی دانشگاه و پیشنهاد برگزاری برنامه های های فرهنگی ، سیاحتی و دوره های دانش افزائی زبان انگلیسی برای این عزیزان.

نظر شما :